KONTAKT

Lillsjödals kontor ligger på 3:e våningen i AF-Borgen i Lund.

Du når oss på telefonnummer: 0704-56 11 87 eller e-post: lillsjodal@lus.lu.se

Har du bokat Lillsjödal? För information om nycklar till gården tar du kontakt med Lillsjödals förman Nils Åkesson på telefonnummer: 0705-89 04 59.

Covid-19: Från och med onsdagen den 12 januari 2022 gäller nya riktningslinjer som innebär begränsningar för antalet gäster vid privata sammankomster. Våra boenden berörs i dagsläget inte av dessa begränsningar, förutsatt att syftet med uthyrningen inte är att betrakta som en privat sammankomst. Det går bra att hyra våra boenden för rekreation och friluftsliv, men inte för anordnade privata tillställningar. Det är således inte tillåtet att anordna en privat tillställning av typen födelsedagsfest, bröllop etc med fler än 20 deltagare i våra lokaler. Det är heller inte tillåtet att bjuda in andra gäster än de som ingår i det bokande sällskapet, då även detta enligt Länsstyrelsen är att betrakta som en privat sammankomst. I övrigt gäller Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19 (HSLF-FS 2020:12), se här, och det är varje persons ansvar att resa ansvarsfullt och bara umgås i sin sociala bubbla.

Vägbeskrivning till Lillsjödal:

Med tåg: Tag pågatåget från Lunds centralstation till Sösdala station. För aktuell tidtabell se www.skanetrafiken.se. Tåget går en gång i timmen under dagtid och tar 31 minuter. Från Sösdala station är det sedan 1,5 km till Lillsjödals friluftsgård. Det finns inget offentligt transportmedel från Sösdala station till Lillsjödals Friluftsgård. Alternativen är att beställa taxi från Sösdala station eller promenera 1,5 km ut till gården.

Från Lund/Malmö

Kör E22 norrut mot Kristianstad. I höjd med Hurva tar man av mot Hässleholm på väg 23. Strax efter att man passerat kommungränsen in i Hässleholm står det skyltat mot Sösdala. Kör raka vägen genom Sösdala och rakt fram i den lite större fyrvägskorsningen. Den asfalterade vägen tar därefter raskt slut och en grusväg tar en rakt fram till Lillsjödal som är markerat med en skylt "Lillsjödal". Hansens stuga ligger strax innan dammen på höger sida vid sjön.

Från Helsingborg

Kör E4 mot Stockholm. Sväng av på väg 21 mot Hässleholm. Från Klippan tar man väg 13/113 till Höör och därefter väg 23 norrut och följer samma vägbeskrivning som från Lund/Malmö.